Nå har vi åpnet for påmelding til folketoget

Innhold

Det nærmer seg 17. mai. Skal ditt lag eller din forening delta i folketoget? Da må vi be om noen minutter av din tid.

Kommunens 17. mai-komité er godt i gang med planleggingen av en tradisjonell feiring av nasjonaldagen. Det er mye som skal på plass og vi er i gang med å forberede folketoget i sentrum. Mange lag og foreninger har tradisjon for å være med på dette. For at avviklingen av folketoget skal gå «på skinner» trenger vi å vite om din om forening vil delta i årets folketog. 

Vi har laget noen korte spørsmål vi ber deg besvare slik at vi får oversikt. For å sikre god informasjonsflyt rundt feiringen, ber vi også om at det utnevnes en kontaktperson i foreningen som komitéen kan forholde seg til.

Velkommen til folketoget

Mann og dame ønsker velkommen til rådhusplassen
Leder av 17. mai-komiteen, Harald Tiedemann Hansen og togsjef, Lisa Velouria Skinnarland, vil fylle rådhusplassen med lag og foreninger til folketoget.

Viktig informasjon

Vi ønsker å understreke at 17. mai-feiringen skal være en hyllest til Norges nasjonaldag. Folketoget skal derfor ikke bestå av foreninger/partier som ønsker å markere et politisk standpunkt. Det vil heller ikke være anledning til å medbringe paroler, løpesedler eller komme med tilrop med politisk innhold. Foreningens fane, eller plakat som synliggjør hvilke forening de representerer, er selvsagt helt i orden. De internasjonale foreningene er velkomne til å medbringe ett av sitt hjemlands flagg.
 
Vi ber derfor om at alle lag og foreninger i Skien som respekterer informasjonen ovenfor om å svare på spørreskjemaet så fort som mulig.

Trykk her for å fylle ut skjemaet

Frist for å fylle ut skjema og melde seg på folketoget er 1. mai.

Dersom endringer skjer, er det fint om dette meldes.

Teamsmøte 6. mai 

Det vil bli et informasjonsmøte om 17.mai for foreningene som vil delta i folketoget på Teams mandag 6.mai kl.19:00.

Lenke til dette møte sendes til kontaktpersonen laget eller foreningen har oppgitt.

Til toppen