Søk stilling i Skien kommune

27.01.2016 Kari Riis Olesen

Spørsmål
Har du spørsmål vedrørende stillingen du søker på - ta kontakt med kontaktperson for den enkelte stilling.

Hvis du har tekniske problemer med søknaden din kontakt oss på telefon:
35 58 10 00, 35 58 13 43 eller 35 58 91 45.

Slik oppretter du bruker
Klikk på "Registrer bruker". Du vil da få tilsendt en link på e-post. I e-posten finner du informasjon om hvordan du opppretter brukernavn og passord.

For ansatte i Skien kommune
Er du ansatt i Skien kommune logger du deg på med din ordinære bruker. (Den samme brukeren som du benytter når du skal hente lønnsslipp etc.). Har du glemt ditt brukernavn eller passord velger du "Glemt brukernavn/passord". Du får da tilsendt en ny e-post med link hvor du oppretter nytt brukernavn eller passord.

Søk stilling
Når du er inne i selve utlysningsteksten velger du "Søk her" for å starte søknadsprosessen.

Telemarks største arbeidsgiver
Skien kommune er med sine 4300 ansatte Telemarks største arbeidsgiver. Vi har et stort mangfold av stillinger og verdsetter våre ansatte. Skien har gode resultater å vise til med hensyn til likestilling og inkludering. Vi er opptatt av et livsløpsperspektiv for den enkelte ansatte og har gode ordninger for våre ansatte i alle faser av yrkeslivet.

Ansettelse i Skien kommune
Arbeidstakere tilsettes på de vilkårene som til enhver tid fremgår av gjeldende lover, tariffavtaler, reglement og ansettelsesdokumenter. Skien kommune ønsker å være representativ for mangfoldet i befolkningen, og vil derfor oppfordre alle kvalifiserte kandidater til å søke hos oss uansett alder, kjønn, seksuell orientering, funksjonshemning, nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Politiattest
Gyldig politiattest framlegges ved tilsetting av personell som skal jobbe med barn og personer med utviklingshemming.

Offentlighetsvurdering
Iflg. Offentlighetslovens §25 plikter arbeidsgiver å gjøre søkere oppmerksomme på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren har bedt om å bli unntatt offentlighet. Skien kommune vil varsle søkere som har bedt om unntakelse fra offentlighet hvis dette ønsket ikke kan imøtekommes.