Frivillighetskonferanse 2.mars

24.01.2017 Turid Forsbakk

Skien kommune har gleden av å invitere frivillige lag og organisasjoner, politikere og administrasjonen i Skien kommune til en inspirerende kveld på Ibsenhuset torsdag 2.mars kl.16.00.

Visjonen «Skien – den gode og inkluderende møteplass» vil stå sentralt denne kvelden. Vi vil løfte fram noe av det gode arbeidet som gjøres i vår egen kommune når det gjelder inkludering.

Videre vil vi få anledning til å lære av kunstprosjektet Fargespill i Bergen. Kanskje du har sett Fargespill opptre på NRK den siste tiden?
Prosjektet, metodikken og tenkningen har for alvor begynt å spre seg nasjonalt, og vi har vært så heldige å få en av prosjektets ildsjeler og grunnleggere, Ole Hamre, hit til denne konferansen. Han vil dele noen av sine tanker og erfaringer rundt inkluderingsarbeid med oss.

Vi starter med samvær og suppe i Foaje-cafeen kl. 16.00. Der blir det rikelig anledning til å treffe nye og gamle bekjente før konferanseprogrammet starter. Ordfører Hedda Foss Five vil åpne konferansen før vi får  kveldens ulike innspill.

Program og påmelding til Frivillighetskonferansen 2017

Det er fint hvis dere sprer denne invitasjonen til andre som dere mener er aktuelle for deltakelse på konferansen.

Påmeldingsfrist 21.2.2017

konferanse mars2017